Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Попри те, що апельсини — справжнє джерело вітамінів і корисних речовин, вживати їх варто з особливою обережністю, особливо під час сніданку.
апельсини (фото: profengshui)
Експерти відзначили, що ранковий прийом їжі грає дуже важливу роль для організму, адже ми відновлюємо енергію і накопичуємо сили на майбутній день. Але варто переглянути свій ранковий раціон, щоб він був максимально корисним. В першу чергу, щоб уникнути проблем з травленням, фахівці не радять вживати цитрусові, зокрема апельсини та мандарини. Вони можуть підвищити рівень кислотності в шлунку, тим самим збільшити ризик розвитку гастриту або виразки шлунка. Якщо ви вже страждаєте подібними захворюваннями, тоді любов до апельсинів вранці (і не тільки) може викликати загострення.
Варто пам'ятати, що апельсини не призначені для лікування, тому не вживайте їх занадто багато. Так, вони зміцнюють імунітет, судини, кровообіг, але захоплюватися ними не варто. Можливо, вранці живіт у вас болить саме через цитрусові.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому не можна викидати апельсинові шкірки.
Новини