Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Три речі, які не варто робити на голодний шлунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Три речі, які не варто робити на голодний шлунок

Експерти розповіли, які речі ні в якому разі не можна робити на голодний шлунок і чому

14 квітня 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

Багато людей, прокинувшись вранці, ще до сніданку виконують стандартний для себе набір процедур і дій, навіть не замислюючись, до яких наслідків це може призвести. Експерти назвали три речі, які не варто робити натщесерце.

Три речі, які не варто робити на голодний шлунок

Що не можна робити на голодний шлунок / фото: fotovmire

Вживати алкогольні напої

Алкоголь взагалі  необхідно виключити зі свого раціону. Але однією з основних його властивостей є здатність відразу ж потрапляти в кровотік, якщо шлунок порожній. У такому випадку процес сп'яніння відбувається набагато швидше, і ви ризикуєте втратити контроль над своїм тілом.

Якщо обставини складаються так, що ви не можете вранці відмовитися від спиртного, тоді віддайте перевагу охолодженим негазованим алкогольним напоям, тому що вони повільніше всмоктуються в кров.

Фізичні навантаження

Дослідники заявили, що фізична активність натщесерце не тільки обмежує можливості тіла, але й стає перешкодою на шляху до досягнення високих результатів у спорті. Якщо є захворювання, пов'язані зі шлунково-кишковим трактом, перед будь-якими фізичними навантаженнями краще забезпечити себе легким перекусом.

Продукти, які містять кофеїн

Кава або чай — не найкращий варіант напоїв на голодний шлунок відразу після пробудження. Результатом такого сніданку може стати кисла відрижка і печія. Тому краще спочатку випити хоча б склянку води, а потім вже балувати себе звичними напоями.

Нагадаємо, що деякі продукти вкрай небажано їсти на голодний шлунок, тому що якщо в одному випадку це просто буде марно, то в іншому — може негативно позначитися на здоров'ї.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи можна бігати на голодний шлунок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини