Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Три продукти, які знижують ризик захворіти на рак
commentss НОВИНИ Всі новини

Три продукти, які знижують ризик захворіти на рак

Вчені запевняють, що дані продукти допомагають боротися навіть з діагностованими онкологічними захворюваннями

16 листопада 2020, 02:30 comments1014
Поділіться публікацією:

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, рак є другою причиною смерті людей у всьому світі. Але незважаючи на це, вчені вважають, що є шанс запобігти страшне захворювання за допомогою вживання в їжу деяких продуктів, передає Food News.

Три продукти, які знижують ризик захворіти на рак

ФОТО: З відкритих джерел

Броколі

Цей овоч містить сульфорофан — органічну сполуку, яка володіє протираковими і антибактеріальними властивостям. Цей елемент може пригнічувати ріст ракових клітин і призводити до їх загибелі в пухлинах.

Кориця

І хоча багато хто звик використовувати корицю в якості ароматизатора для напоїв і страв, цей продукт також сприяє зниженню ризику розвитку раку. Вчені пов'язують це з тим, що кориця поєднує в собі протизапальні та антиоксидантні властивості.

Оливкова олія

За даними досліджень, жирні кислоти Омега-3, що містяться в оливковій олії, здатні запобігти розвитку раку грудей, а також товстої кишки. Експерти радять віддавати перевагу оливковій олії першого віджиму.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, вчені довели зв'язок між настроєм і фізичною формою людини.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://food.news/

Новини