Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Суміш для немовлят та годування з пляшечки
commentss НОВИНИ Всі новини

Суміш для немовлят та годування з пляшечки

Комерційна дитяча суміш є єдиною безпечною альтернативою грудного молока протягом перших 12 місяців життя вашої дитини

8 грудня 2020, 12:08
Поділіться публікацією:


Суміш для немовлят та годування з пляшечки

Фото: Depositphotos

Основна суміш для немовлят виробляється з коров'ячого молока, яке було модифіковано таким чином, щоб суміш відповідала всім потребам вашої дитини в харчуванні.

Чому немовлятам потрібна суміш, а не коров'яче молоко?

У дитячій молочній суміші містяться вітаміни, мінерали та жири, необхідні маленьким дітям, які вони не можуть отримати безпосередньо з коров'ячого молока. Крім того, немовлята не можуть перетравлювати коров'яче молоко так само легко, як грудне молоко або молочну суміш, — рівень білка в коров'ячому молоці є занадто високим для малюків, тому ви не повинні давати коров'яче молоко своїй дитині  як основний молочний напій, поки вашій дитині не виповниться 12 місяців.

Яка дитяча суміш краще?

Кожна дитяча суміш, доступна в магазинах, відповідає найсуворішим міжнародним стандартам. Більшість дитячих сумішей на основі коров'ячого молока мають однакову якість і поживну цінність, тому підходять для більшості дітей. Деякі більш дорогі дитячі суміші мають спеціальні додаткові інгредієнти в складі, наприклад, LCP. Однак на сьогодні не було виявлено суттєвих доказів того, що така суміш є більш ефективною і корисною для малюка.

Деякі додаткові інгредієнти в дитячій молочній суміші:

- LCP — для розвитку мозку і нервів. Немає чітких медичних даних того, як малюки засвоюють (або не засвоюють) такі інгредієнти, як LCP, коли їх додають в суміш. Формула з додаванням LCP може бути корисна для розвитку мозку недоношених новонароджених.

- Бета-каротин — джерело вітаміну А і антиоксидантів. Більшість формул вже містять вітамін А і антиоксиданти. Немає ніяких реальних доказів того, що дитяча суміш з додатковим бета-каротином є найкращою для дитини.

- Пребіотики та пробіотики — допомагають немовлятам, які знаходяться на виключно штучному вигодовуванні, виростити здорові бактерії в кишечнику, сприяють профілактиці гастроентериту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини