Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Сир лікує неврастенію у дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Сир лікує неврастенію у дітей

У сирі містяться в достатку амінокислоти, які допомагають при профілактиці захворювань печінки

14 січня 2021, 00:40
Поділіться публікацією:

Фахівці назвали лікарські властивості сиру. На думку вчених, сир — один з найкорисніших для дітей продуктів. Для дітей-невротиків сир просто незамінний, адже він покращує регенеративну здатність нервової системи і нормалізує самопочуття дитини в цілому.

Сир лікує неврастенію у дітей

Завтрак ребенка. Фото: rosa.clinic

Також в сирі містяться в достатку амінокислоти, які допомагають при профілактиці захворювань печінки. Молочний білок, казеїн, який міститься в сирі, легко замінює білки тваринного походження. А це особливо важливо для дітей, яким протипоказані тваринні білки. Крім цього, корисні властивості сиру необхідні для підтримки нормального обміну речовин і профілактики ожиріння, для попередження недокрів'я, так як мінеральні речовини в його складі беруть участь у виробленні гемоглобіну.

Нагадаємо, до ромі того, завдяки оптимальному поєднанню білків і жирів сир є енергетичним підживленням головного мозку. Зокрема, амінокислота метіонін, яка знижує рівень холестерину і попереджає ожиріння печінки, допомагає виводити з організму токсини, а також перешкоджає розвитку склерозу. Сир багатий різними вітамінами. Так, вітамін В2 відповідає за гармонію нервової системи. Вітамін В12 протистоїть анемії, підвищує апетит, дає енергію. Вітамін Р зміцнює стінки капілярів. Вітамін Е перешкоджає утворенню тромбів. Цей дієтичний продукт відмінно підходить для "розвантажувальних" днів. У нього немає тканинної і клітинної структури. Завдяки цій властивості сир легко засвоюється і практично повністю перетравлюється. Тому його можна без побоювання вживати при наявності шлунково-кишкових захворюваннях: хронічному гастриті, панкреатиті, виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, хронічних захворюваннями жовчного міхура.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: rosa.clinic
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини