Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що буде, якщо щодня з'їдати часточку лимона
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде, якщо щодня з'їдати часточку лимона

Лікар-дієтолог Олександра Лапіна розповіла, що буде з організмом, якщо щодня з'їдати часточку лимона

2 грудня 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

Про корисні властивості лимона відомо давно, адже цей продукт активно використовують при застудних захворюваннях. Дієтолог Олександра Лапіна розповіла, які зміни відбудуться в організмі, якщо щодня з'їдати по часточці лимона.

Що буде, якщо щодня з'їдати часточку лимона

Користь лимону (фото з відкритих джерел)

Відомо, що у складі цитрусових багато вітамінів В, С, Е, а також цинку, калію, заліза, фосфору, марганцю та натрію, які необхідні для роботи організму. Лимон дуже корисний, коли потрібно вивести з організму різні токсичні речовини, шлаки, також зайву воду.

Регулярне вживання продукту покращить обмінні процеси, посилить апетит, знизить рівень шкідливого холестерину в крові, а також зміцнить імунну систему. Однак, необхідно дотримуватися норми. На день можна з'їдати 2 кільця лимона, інакше, можна викликати гіпервітаміноз.

Експерт зазначає, що відмовитися від щоденного вживання лимона потрібно людям, у яких індивідуальна непереносимість, виразка шлунка або 12-палої кишки, панкреатит та гастрит.

Нагадаємо, що за два роки на європейський ринок надійдуть рожеві лимони з Каліфорнії. І попри те, що їх смак не відрізнятиметься від традиційного, селекціонери вважають, що такий вид цитрусових матиме велику популярність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лимон – дивовижний фрукт, який може похвалитися великою кількістю вітамінів та цінних речовин. І містяться вони не тільки в м'якоті плода, а також у його шкірці та соку. Насправді лимонний сік має цілу низку корисних властивостей, про які ви могли не підозрювати.

Читайте також, які дивовижні властивості має лимонна шкірка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини