Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Рот на замок: вчені знайшли незвичайний спосіб схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Рот на замок: вчені знайшли незвичайний спосіб схуднення

Вчені з Нової Зеландії представили пристрій, який, на їхню думку, допоможе вирішити проблему з ожирінням

30 червня 2021, 07:55 comments1323
Поділіться публікацією:

Багато людей страждають надмірною вагою, тому що не вміють контролювати кількість їжі, яку з'їдають, але з новим девайсом, який представили дослідники з Нової Зеландії свій рот можна буде "закрити на замок".

Рот на замок: вчені знайшли незвичайний спосіб схуднення

вчені знайшли незвичайний спосіб схуднення / фото: Depositphotos

Поки невідомо, коли новий пристрій з'явиться у продажу і скільки буде коштувати, але за результатами дослідження, з його допомогою за 2 тижні можна позбутися від 6 кілограмів. Цей девайс кріпиться стоматологом на верхні та нижні зуби, дозволяючи відкривати рот приблизно на 2 мм, але диханню і мові це не перешкоджає. Таким чином, людина, яка мріє схуднути, зможе обмежити себе у вживанні твердої їжі, яка при строгій дієті часто протипоказана.

Пристрій вже випробували на декількох учасниках, і вони назвали його "терпимим", але ефективним. Але з того часу конструкцію вже поліпшили й зробили трохи менше.

Професор Пол Брантон вважає, що їх новинка допоможе людям ефективно боротися із зайвою вагою, і цей пристрій стане хорошою альтернативою дорогим операціям по зниженню ваги.

Повідомляється, що девайс можна зняти у випадку якоїсь екстреної ситуації, а потім повторно встановити за бажанням користувача.

Рот на замок: вчені знайшли незвичайний спосіб схуднення - фото 2

Фото: otago.ac.nz

Відзначимо, що дослідники придумують все нові методи боротьби із зайвою вагою, оскільки цією проблемою страждають близько 1,9 мільярда людей у світі. Згідно з даними ВООЗ, через надмірної ваги, який провокує серйозні захворювання, щороку помирає близько 2,8 мільйона осіб.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, американські дослідники назвали помилки, які люди найчастіше допускають при схудненні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини