Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Позбуваємося від целюліту: які продукти в цьому допоможуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Позбуваємося від целюліту: які продукти в цьому допоможуть

Опубліковано список продуктів, які варто додати в раціон, якщо хочете позбутися від целюліту

7 червня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Целюліт — проблема, з якою стикаються дівчата різного віку і її досить складно вирішити одними продуктами. Але деякі з них дійсно стимулюють боротьбу з "апельсиновою кіркою" і допомагають досягти швидкого результату. Що ж варто додати в раціон?

Позбуваємося від целюліту: які продукти в цьому допоможуть

Як позбутися целюліту / Фото: ValuaVitaly/iStock

Імбир

Дослідники довели, що імбир має низку корисних властивостей, в тому числі позбавляє від целюліту, покращуючи циркуляцію лімфорідини й позбавляючи від токсинів у жирових підшкірних кишенях.

Авокадо

Цей плід необхідно додати у свій раціон, тому що він сприятливо впливає на всі системи організму. Також авокадо покращує стан шкіри, зберігаючи її пружність і еластичність. У складі цього продукту є багато ненасичених жирних кислот.

Банани

Цей фрукт хоч і висококалорійний, але його не варто списувати з рахунків. У складі бананів є калій та інші цінні мікроелементи, які виводять з організму шлаки і токсини, тонізуючи лімфатичну систему.

Якщо внести ці продукти у щоденний раціон, то в сукупності вони дозволять вам позбавитися від целюліту, впевнені фахівці.

Нагадаємо, що існує величезна кількість косметичних засобів, спрямованих на боротьбу з неприємною "апельсиновою кіркою", яка проступає під шкірою. Одним з найефективніших методів позбавлення від целюліту по праву називають скрабування. Як зробити антицелюлітний скраб в домашніх умовах?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що целюліт — головний ворог красивої жіночої фігури. Щоб його позбутися чи запобігти його появі, слід дотримуватися кількох важливих правил. Яких саме, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини