Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять звичок, які допомагають зберегти стрункість після 40
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять звичок, які допомагають зберегти стрункість після 40

Експерти назвали п'ять корисних звичок, які допоможуть зберегти стрункість після 40-річного віку

11 січня 2022, 10:45
Поділіться публікацією:

З віком метаболізм уповільнюється, тому підтримувати фігуру та гарне самопочуття стає важчим. Експерти назвали звички, які сприятимуть цьому.

П'ять звичок, які допомагають зберегти стрункість після 40

Як зберегти стрункість після 40 років (фото з відкритих джерел)

Зважуйтесь раз на тиждень

Слідкуйте за своєю вагою, тому що його різкі зміни можуть свідчити про проблеми зі здоров'ям. Після 40 років варто скоригувати своє харчування — схуднути можна лише при дефіциті калорій — тобто коли ви їсте менше, ніж витрачаєте. Надійний спосіб порахувати правильно — записувати все, що ви їсте протягом дня.

Займіться плаванням

Плавання допомагає не лише позбутися парочки зайвих кілограмів, а й підтримувати м'язи в тонусі. Це найбільш безпечний вид тренувань, особливо людям, у яких діагностовано артрит або якісь травми. Можна також займатись бігом або швидкою ходьбою.

Робіть більше повторів

Дослідники кажуть, що для підтримки стрункості важливим є не тільки правильне харчування та кардіотренування, але й регулярні силові вправи (віджимання або підняття тяжкості). І для більшої ефективності тренувань треба робити більше повторів таких вправ.

Почніть займатися йогою

За допомогою йоги можна покращити як фізичний, так і психологічний стан. Особливо такі духовні практики необхідні людям, які часто стикаються з депресією, стресом та нервозністю. Регулярні тренування сприяють здоровому стилю життя.

Весь час залишайтесь у русі

Намагайтеся більше ходити пішки, вчені довели, що навіть 30-хвилинна прогулянка кілька разів на тиждень сприяє схуднення та покращує загальну фізичну форму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який напій п'ють супермоделі, щоб бути стрункими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини