Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять видів солодощів, які не зашкодять фігурі
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять видів солодощів, які не зашкодять фігурі

Експерти перерахували ласощі, які можна додати до свого раціону навіть тим, хто сидить на дієті

28 грудня 2021, 15:35
Поділіться публікацією:
Багато людей з метою схуднення відмовляються від солодкого, оскільки цукор сприяє набору зайвої ваги. Але як виявилося, не всі ласощі можуть зашкодити фігурі. Що можна собі дозволити навіть на дієті?

П'ять видів солодощів, які не зашкодять фігурі

Які солодощі не зашкодять фігурі / Фото: kartinkin

Зефір

Замість тортика можна купити зефір, тому що у ньому міститься дуже мало калорій. Крім того, цей продукт насичений залізом, білком і фосфором. Якщо ви будете його вживати у їжу, то у вас зміцниться м'язова тканина.

Пастила

Якщо ви їстимете її у помірних кількостях, то вам не слід побоюватися появи зайвих кілограмів. Варто зазначити, що ці ласощі відрізняються лікувальними властивостями. Цей продукт рятує від солей. До того ж за рахунок нього ви зможете запобігти появі онкологічного захворювання.

Мармелад

Він є джерелом пектину, а цей елемент позитивно впливає на організм. Завдяки йому у вас нормалізується діяльність кишківника та шлунка.

Мед

При схудненні можна їсти мед, але у невеликій кількості, оскільки він є висококалорійним. Але речовини, які входять до його складу, підвищують опірність організму до захворювань.

Халва

Продукт можна використовувати як основний компонент дієти при боротьбі із зайвими кілограмами. Але за добу допускається вживати не більше 50 г халви. Вживати східне частування бажано на початку дня, коли метаболічні процеси в організмі проходять максимально інтенсивно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що найчастіше до чаю на стіл подаю смачне печиво, тортики або тістечка, перед якими неможливо встояти. Згодом пити чай або каву з солодощами входить у звичку, якої позбутися складно. Але це загрожує не лише зайвою вагою, а й іншими проблемами зі здоров'ям. Як же цього позбутися?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини