Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять унікальних властивостей полуниці, про які ви не знали
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять унікальних властивостей полуниці, про які ви не знали

Полуниця володіє цілим рядом корисних властивостей

23 червня 2020, 12:20 comments1750
Поділіться публікацією:

Багато хто з нетерпінням чекає літа, щоб насолодитися соковитою і смачною полуницею. Ця ягода володіє приємним смаком і ароматом, а також містить безліч вітамінів. Але ще полуниця цінується своїми корисними властивостями, про які багато хто навіть не здогадується.

П'ять унікальних властивостей полуниці, про які ви не знали

Уповільнює процеси старіння

Полуниця багата на антиоксиданти, які уповільнюють процес старіння і нейтралізують в організмі дію вільних радикалів. Ці речовини ефективно протидіють старінню клітин, тому не варто відмовлятися від смачної і соковитої ягоди.

Ефективна в боротьбі з астмою та алергією

Полуниця володіє протизапальними властивостями і може стати корисною альтернативою лікам. З'їдайте більше ягід при появі всіх видів симптомів алергії. Ця ягода дійсно може знизити ризик захворюваності астмою і алергією.

Сприяє виробленню гормонів щастя

Ні для кого не секрет, що полуниця дарує відчуття насолоди і задоволення. Виявляється, що у цієї закономірності є і наукове обґрунтування. Справа в тому, що в цих ягодах містяться мікроелементи, які перешкоджають формуванню гомоцистена. Завдяки цьому поживні речовини доставляються в наш мозок, і ми відчуваємо задоволення.

Сприяє поліпшенню зору

Про те, що морква сприяє поліпшенню зору, мабуть, чув кожен із нас. Але ось, про те, що полуниця володіє подібними властивостями, знають небагато. Виявляється, що полуниця нічим не поступається за своїми корисними властивостям тій же моркві.

Є натуральним афродизіаком

Полуниця дійсно підсилює статевий потяг. Ця ягода збагачена вітамінами та мікроелементами, які підсилюють вироблення гормонів. В її крихітних зернах присутня величезна кількість цинку, а він і є основним стимулятором вироблення тестостерону.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно вибрати домашню і стиглу полуницю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини