Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять продуктів, від яких слід відмовитися в якості перекусу
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять продуктів, від яких слід відмовитися в якості перекусу

Замість бутерброда з ковбасою дієтологи рекомендують тамувати голод жменею горішків

11 серпня 2021, 19:29
Поділіться публікацією:

Як часто в своєму житті ми чуємо пропозицію перекусити? Це пов'язано зі швидким темпом життя, коли на нормальні прийоми їжі практично не залишається часу. Однак перекус — це не просто їжа на ходу, але ще й необхідна між сніданком і обідом або обідом та вечерею дія. "Обозреватель" розповів, які продукти краще не вживати в якості перекусу.

П'ять продуктів, від яких слід відмовитися в якості перекусу

Продукти, які не варто їсти в якості перекусу. Фото із відкритих джерел

Пончики

Ці солодкі ласощі дуже і дуже шкідливі для нашого організму. Мало того, що в пончиках дуже багато калорій — за рахунок цукру та олії, так їх ще й смажать. Приплюсуйте сюди цукрову пудру в якості присипання і шоколад (як наповнювач або глазур). Дієтологи взагалі не рекомендують вживати їх у їжу.

Ковбаса

До цієї ж категорії відносимо сосиски, сардельки та будь-які інші вироби, котрі потрапляють у розділ "ковбасні". Зараз на прилавках дуже складно знайти натуральну ковбасу за ціною, яка б не спустошила гаманець. Виробники не гребують використовувати при готуванні різні рослинні жири і сою. Також в ковбасах дуже багато "хімії", що негативно впливає на організм.

Соки в пакетах

Навіть якщо на пачці вашого улюбленого соку тридцять разів надрукують напис "натуральний", таким він від цього не стане. Будь-який пакетований сік отримують завдяки фруктовому концентрату. До нього додають лимонну кислоту і цукор, а також різні ароматизатори. Якщо сильно любите соки, почніть їх готувати вдома — більше користі для здоров'я.

Плавлений сир

Так, смачно. Так, вигідно. Так, дуже і дуже шкідливо. Плавлені сири виготовляються з відходів, які залишаються після основного сироваріння. Тому жодної користі організму подібний продукт в якості перекусу не принесе.

Картопляні чіпси

Про шкоду цього продукту вже розповідалося дуже багато раз. І тим не менше нагадаємо, що готують ці снеки завдяки дуже дешевій олії, додаючи туди дуже багато консервантів і підсилювачів смаку.

Всі ці продукти краще замінити на щось більш корисне і натуральне. У цьому нам можуть допомогти будь-які овочі, фрукти або ягоди, а також горіхи. Також можна спорудити перекус із домашнього пирога або сирників.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, через яких продуктів у людей може утворитися целюліт. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, які продукти краще виключити з щоденного раціону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини