Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять неочевидних причин, через які ви набираєте вагу
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять неочевидних причин, через які ви набираєте вагу

Ці причини можуть впливати не тільки на вагу

12 березня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Багато жінок скаржаться на ожиріння і проблеми із зайвою вагою. Найчастіше винен в цьому сидячий спосіб життя і неправильне харчування, але є й інші причини, які, на перший погляд, не мають ніякого відношення до постаті. Що це за причини?

П'ять неочевидних причин, через які ви набираєте вагу

П'ять неочевидних причин, через які ви набираєте вагу (фото з відкритих джерел)

Психолог Наталя Борисова на своїй сторінці в Instagram розповіла, що активні заняття спортом і правильний раціон можуть бути неефективні, якщо у вас проблеми з психологічним станом.

Постійний стрес

Багато людей "заїдають" стрес, тому що таким чином вони заспокоюються або хочуть підняти собі настрій. Але різні солодощі не зможуть заглушити переживання, біль або нервове напруження.

Самотність

Психолог каже, що самотність може стати причиною постійного переїдання і зайвої ваги, і це стосується не тільки дорослих, а й дітей.

Страх

Прихований страх перед навколишнім світом змушує вас вибудовувати своєрідний бар'єр: "Несвідоме бажання захистити себе від зовнішнього світу, який здається вам небезпечним і жорстоким", — пояснює психолог.

Перфекціонізм

Багатьом жінкам здається, що їх фігура недосконала, вони постійно незадоволені своїм відображенням у дзеркалі, шукають якісь недоліки й регулярно сидять на жорстких дієтах. Але цим, вони піддають організм серйозному стресу і вага лише збільшується.

Невміння радіти

Психолог каже, що невміння радіти звичайним речам, відсутність інтересів і занять, які приносять задоволення, може призвести до переїдання. Людина намагається знайти розраду в їжі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому банани — хороший фрукт для схуднення і скільки їх можна їсти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини