Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять білкових продуктів, які можна їсти на ніч
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять білкових продуктів, які можна їсти на ніч

Ці продукти не принесуть фігурі ніякої шкоди

22 березня 2021, 18:50
Поділіться публікацією:

Якщо ви стежите за своєю фігурою, але вам складно боротися з нападами нічного голоду, тоді експерти радять звернути увагу на продукти, у складі яких є "легкий" білок, який надає насичення і не шкодить фігурі.

П'ять білкових продуктів, які можна їсти на ніч

які білкові продукти можна їсти ввечері /фото: depositphotos

Сир

Білок міститься в усіх молочних продуктах, в тому числі й в сирі, але в його складі немає жирів і вуглеводів, тому він підходить для нічного перекушування. Також в продукті відсутні тваринні волокна, а тому перетравлюється він швидко, а ще легко засвоюється.

Квасоля

У бобових найвищий вміст білка серед рослин. За співвідношенням вуглеводів і білка для нічного перекушування найкраще підійде квасоля. Якщо вона консервована, краще буде взяти її без соусів і добавок. Варто знати, що червона квасоля дієтичніша ніж біла.

Нут

Відмінний варіант для вечірнього перекусу, тому що нут багатий на рослинні жири та білки. Цей продукт допоможе надовго зберегти відчуття ситості.

Горіхи

Ще одне корисне джерело білка і корисних жирів. Крім цього, в складі горіхів багато вітамінів, антиоксидантів і цінних для організму мікроелементів. Перед сном експерти радять вживати фундук або мигдаль.

Броколі

Це один з найбільш корисних овочів. З броколі можна приготувати смачний і поживний крем-суп або ж просто відварити та подати разом з гарніром. У будь-якому випадку страва містить багато білка і мало калорій, тому підійде для вечірньої трапези.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в раціоні важливу роль відіграє клітковина — вона очищає і покращує роботу кишківника і допомагає нормалізувати вагу. У яких продуктах її шукати, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини