Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Незвичайні продукти, які допоможуть урізноманітнити харчування
commentss НОВИНИ Всі новини

Незвичайні продукти, які допоможуть урізноманітнити харчування

Ці продукти збагачують організм вітамінами і покращують травлення

30 червня 2020, 22:40 comments1276
Поділіться публікацією:

Відмова від багатьох продуктів харчування призводить до того, що наш щоденний раціон включає в себе всього 5-10 страв, індивідуально підібраних за смаком. Але не забувайте про розмаїття. Видання glamour розповіло, які продукти варто додати в свій раціон.

Незвичайні продукти, які допоможуть урізноманітнити харчування

Фіолетова картопля

Така картопля містить менше крохмалю і благотворно впливає на травлення. Тому тим, хто дотримується правильного харчування і намагається виключити крохмалевмісні продукти, можна не переживати на цей рахунок. До того ж фіолетова картопля багата антиоксидантами, тому що він уповільнює процеси старіння.

Топінамбур

Цей продукт містить інулін, який часто використовують в якості пребіотика, який допомагає зберегти сприятливе для корисних бактерій середовище в кишечнику. Топінамбур можна додавати в соки і смузі: таким чином всі його корисні властивості збережуться.

Пастернак

Цей корисний коренеплід містить мало вуглеводів, корисний при діабеті, має низький калораж. Пастернак тонізує й зміцнює імунітет, що особливо важливо на сьогоднішній день. А ще він містить велику кількість вітамінів групи В, які в побуті складно зустріти в доступній формі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти допомагають оздоровити серце.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини