Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Відмова від багатьох продуктів харчування призводить до того, що наш щоденний раціон включає в себе всього 5-10 страв, індивідуально підібраних за смаком. Але не забувайте про розмаїття. Видання glamour розповіло, які продукти варто додати в свій раціон.
Фіолетова картопля
Така картопля містить менше крохмалю і благотворно впливає на травлення. Тому тим, хто дотримується правильного харчування і намагається виключити крохмалевмісні продукти, можна не переживати на цей рахунок. До того ж фіолетова картопля багата антиоксидантами, тому що він уповільнює процеси старіння.
Топінамбур
Цей продукт містить інулін, який часто використовують в якості пребіотика, який допомагає зберегти сприятливе для корисних бактерій середовище в кишечнику. Топінамбур можна додавати в соки і смузі: таким чином всі його корисні властивості збережуться.
Пастернак
Цей корисний коренеплід містить мало вуглеводів, корисний при діабеті, має низький калораж. Пастернак тонізує й зміцнює імунітет, що особливо важливо на сьогоднішній день. А ще він містить велику кількість вітамінів групи В, які в побуті складно зустріти в доступній формі.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти допомагають оздоровити серце.
Новини