Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо три головних продукти, які викликають прищі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо три головних продукти, які викликають прищі

Британський лікар-дієтолог Гаррієт Сміт перерахувала продукти, якими не варто зловживати, тому що вони викликають прищі

3 серпня 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

Крім генетики та гормональних змін на стан шкіри, зокрема на появу висипань і прищів, впливає харчування. Лікар-дієтолог Гаррієт Сміт розповіла, які продукти краще обмежити в раціоні, якщо у вас почалися проблеми зі шкірою.

Названо три головних продукти, які викликають прищі

Які продукти можуть викликати прищі (фото з відкритих джерел)

Спеціаліст зазначила, що в молочних продуктах міститься безліч вітамінів і корисних речовин, наприклад, кальцій і вітамін В12, але "молочку" слід тимчасово виключити з меню або ж знайти цим продуктам гідну заміну.

Також варто відмовитися від солодких газованих напоїв, цукерок і різних десертів, тому що велика кількість цукру негативно впливає на роботу організму і насамперед це відбивається на стані шкірних покривів. Якщо ви любитель солодкого, тоді збагачуйте раціон медом і фруктами.

Погіршити стан шкіри може жирна їжа, зокрема ковбасні вироби, фаст-фуд, напівфабрикати. У їх складі багато насичених жирів, які "б'ють" по здоров'ю. Замінити їх можна рибою жирних сортів, авокадо, оливковою олією, тому що вони багаті корисними ненасиченими жирами.

Нагадаємо, що не всі продукти однаково корисні для нашої краси. Є ті, які можуть стати причиною розвитку проблем зі шкірою. Тому від них, як запевняють експерти, краще відмовитися або обмежити кількість у раціоні. Що входить в цей список, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що пружна, еластична і доглянута шкіра є запорукою краси та здоров'я. Але як підтримувати її в такому стані? Дієтолог Нурія Діанова розповіла, який фрукт необхідно додати у свій раціон. Спеціаліст зазначила, що періодично потрібно радувати себе плодами манго, тому що в їх складі вітаміни групи В, а також вітаміни А, С, К і D.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини