Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо продукти, які допомагають кинути палити
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо продукти, які допомагають кинути палити

Ці продукти полегшать самопочуття при відмові від сигарет

5 липня 2020, 09:35 comments1362
Поділіться публікацією:

Якщо ви вирішили позбутися від такої згубної звички, як куріння, тоді варто запастися не тільки сталевою силою волі, але і "правильними" продуктами харчування. Певна дієта допоможе полегшити процес відмови від нікотинової залежності. Про це повідомляє видання Рlitkar.

Названо продукти, які допомагають кинути палити

Shutterstock / Lasse Kristensen

В першу чергу, варто додати в свій раціон побільше цитрусових. В них міститься кислота, яка заповнює в організмі дефіцит вітаміну С, який руйнує нікотин. Тому експерти радять з'їдати часточку лимона або апельсина, коли з'явиться бажання закурити.

Відмовившись від куріння, у багатьох людей посилюється апетит, тому варто серйозно підійти до формування свого раціону. Щоб не поправитися на кілька кілограм, тимчасово відмовтеся від важкої та жирної їжі. Впоратися із залежністю може гіркий шоколад, в ньому міститься багато корисних речовин, зокрема фенілетиламін — хімічна сполука, яка сприяє виробленню гормону щастя. Дискомфорт, викликаний відмовою від сигарет, можна ще компенсувати баклажанами. Ці овочі багаті на нікотинову кислоту, яка полегшить курцям їх стан.

Експерти також стверджують, що кинути палити допомагає імбир. Його особливий смак відбиває бажання закурити сигарету. Крім цього, імбир зміцнює імунітет, тому вживайте його частіше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що небезпечніше для здоров'я: сигарети або сидячий спосіб життя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини