Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо найшкідливіший продукт для нирок
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найшкідливіший продукт для нирок

Цей продукт використовується як приправа

27 серпня 2020, 10:30 comments1155
Поділіться публікацією:

Від якості харчування залежить безліч процесів в нашому організмі, тому стежте за тим, щоб їжа у вашому раціоні була корисною. Лікар-нефролог Людмила Артюхина розповіла, який продукт слід обмежити в меню, щоб не виникло проблем з нирками, повідомляє видання Med2.

Названо найшкідливіший продукт для нирок

Ні для кого не секрет, що нирки — природний фільтр людського організму. Вони очищають його від шлаків і токсинів, виводять зайву рідину, підтримують обмін кальцію і фосфору, тому нирки слід берегти. А зробити це не складно, достатньо обмежити в раціоні кухонну сіль.

Якщо людина вживає занадто багато солі, а її щедро додають в фаст-фуд і напівфабрикати, то нирки не справляються з її переробленням, і вона частково залишається в організмі, стаючи причиною багатьох захворювань (нефриту, нефрозу). І часто хворобливі симптоми, які вказують на проблеми з нирками, починають проявлятися на серйозній стадії захворювань, тому слід бути обережнішим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички негативно впливають на роботу нирок і можуть призвести до небезпечних наслідків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини