Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названі найшкідливіші для здоров'я продукти в світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі найшкідливіші для здоров'я продукти в світі

П'ять продуктів зі списку тих, які є найбільш шкідливими для здоров'я у світі

13 лютого 2021, 13:31 comments2730
Поділіться публікацією:

У список найбільш шкідливої їжі на планеті потрапили й ті продукти, які більшість людей звикла вважати корисною. Однак всі ці продукти згубно впливають на людський організм, і від них краще варто відмовитися.

Названі найшкідливіші для здоров'я продукти в світі

ТОП-5 шкідливих продуктів - фото: The Daily Meal

1. Фруктові соки

Медики та дієтологи вже давно звертають увагу людей на те, що фруктові соки, які ви купуєте в супермаркетах, не є частиною здорового харчування. У них міститися фрукти без клітковини, кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози. А це не дуже корисно для організму.

Названі найшкідливіші для здоров'я продукти в світі - фото 2

2. Коричневий рис

Попри незліченні переваги коричневого рису для здоров'я, є одна причина, щоб задуматися про відмову від вживання коричневого рису: рівень миш'яку, що міститься в ньому.

Недавні дослідження, проведені Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів, показали, що миш'як був виявлений в улюбленому для багатьох коричневому рисі.

Названі найшкідливіші для здоров'я продукти в світі - фото 3

3. BBQ соус

Згідно з дослідженням Американського журналу клінічного харчування, вживання цього соусу може привести до підвищення ризику серцевих захворювань. Це пов'язано з додаванням в продукт кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози. Медики та дієтологи радять відмовитися від цього продукту.

Названі найшкідливіші для здоров'я продукти в світі - фото 4

4. Цибулеві кільця

Цибулеве кільце — відмінний приклад того, як можна позбутися від усього хорошого, що є в овочах, завдяки смаженні у фритюрі. Насправді вони гірше, ніж картопля фрі, тому що в цибулевих кільцях більше калорій, більше насичених жирів, більше цукру і менше калію.

Названі найшкідливіші для здоров'я продукти в світі - фото 5

5. Фруктові йогурти

Багато хто вважає, що йогурт цілком може стояти поруч з усіма іншими продуктами, що є в списку для здорового харчування. Однак це далеко не так. Медики відзначають, що у фруктових йогуртах міститься велика кількість цукру, кукурудзяний сироп, підсилювачі смаку, які не несуть ніякої користі організму.

Названі найшкідливіші для здоров'я продукти в світі - фото 6

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що приготувати на День святого Валентина, а також про те, як визначити підроблену червону ікру.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини