Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названі найкорисніші продукти для жіночого здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі найкорисніші продукти для жіночого здоров'я

Ці продукти багаті на вітаміни і корисні речовини

8 березня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

Кожній жінці необхідно приділяти особливу увагу своєму раціону, щоб він був корисним і правильно збалансованим. Лікар Олександр М'ясников перерахував продукти, які потрібно вживати регулярно, якщо хочете зміцнити жіноче здоров'я.

Названі найкорисніші продукти для жіночого здоров'я

найкорисніші продукти для жіночого здоров'я (фото з відкритих джерел)

В першу чергу, фахівець рекомендує подбати про достатнє споживання кальцію в поєднанні з вітаміном D. У співдружності два цих елементу зменшують ризик розвитку остеопорозу і запобігають іншим проблемам зі здоров'ям. Збагатити організм вітаміном D можна за допомогою печінки тріски, лосося, сардин і іншої жирної риби, а кальцію міститься багато в сирі, молоці та інших молочних продуктах.

Крім цього, жінки повинні стежити за виробленням в організмі естрогенів (цілої групи жіночих статевих гормонів, — прим.авт.). Збільшити їх кількість можна за рахунок вживання куркуми, часнику, соєвих бобів, лляної олії та інших продуктів.

Також лікар радить регулярно додавати у свій раціон броколі, тому що цей овоч багатий на вітаміни, цінні мікроелементи та антиоксиданти, які запобігають онкології та іншим серйозним проблемам зі здоров'ям.

Нагадаємо, лікар Юлія Юсіпова розповіла, що харчові звички дуже впливають на внутрішні процеси нашого організму, особливо з віком, тому потрібно стежити за своїм раціоном. Спеціаліст назвала продукти, які здатні "блокувати" старіння.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар-дієтолог Наталія Пугачова назвала продукт, який підвищує здоров'я нервової системи. Виявилося, що це банан. У цьому фрукт міститься магній, калій, марганець і мідь, які зміцнюють здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини