Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Найкорисніші напої в світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкорисніші напої в світі

ТОП-5 напоїв, які подарують користь вашому здоров'ю

6 січня 2021, 14:18
Поділіться публікацією:

У світі існує величезна кількість різноманітних напоїв на будь-який смак. Однак розрізнити, де буде той, який завдасть шкоди здоров'ю, а який навпаки — дасть тільки користь, не так просто. У цій статті ми розповімо про п"ять напоїв, які вважаються найкориснішими у світі.

Найкорисніші напої в світі

ТОП-5 найпопулярніших у світі напоїв - фото з відкритих джерел

1. Кокосова вода

Ця вода є хорошою альтернативою спортивним напоям, а також вона містить природні електроліти, які заповнюють втрату рідини в організмі після тривалого тренування. У кокосовій воді міститься магній, який своєю чергою знижує артеріальний тиск, зменшує болі в суглобах, а також нормалізує серцевий ритм.

2. Гранатовий сік

Цей сік дуже корисний для здоров'я. Він здатний запобігати запаленню в організмі, а також боротися з раком простати, серцевими захворюваннями та раком легенів. Однак пити потрібно чистий сік, а не розбавлений водою.

3. Зелений чай

Зелений чай вважається найкориснішим гарячим напоєм у світі. Його вважають таким завдяки тому, що він здатний швидко боротися з різними захворюваннями. Крім того, він прискорює обмін речовин, захищає вашу шкіру від пошкодження ультрафіолетовим промінням, зменшує запалення і зберігає здоров'я зубів і ясен.

4. Гарячий шоколад

Один з кращих способів впоратися зі спазмами — випити чашку гарячого шоколаду. Він багатий на антиоксиданти, флавоноїди, а також кальцієм. Для того, щоб отримати максимальну користь з цього напою, слід використовувати порошок темного шоколаду.

5. Імбирний чай

Імбир — природний засіб від усіх проблем зі шлунком. Він не тільки ефективно заспокоює розлад шлунку, але також допомагає від заколисування, нетравлення шлунка і нудоти, пов'язаної з вагітністю. Щоб було смачніше і корисніше, можна додати кілька крапель меду.

Кожен з цих напоїв дуже просто в приготуванні та обійдеться зовсім не дорого. Але користі від них буде дуже багато, особливо, якщо продовжувати пити їх регулярно.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про рецепт пирога "Різдвяне кільце", а також про те, які страви повинні бути на столі на Різдвяний святвечір.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини