Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики пояснили, чи можна пити молоко перед сном
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики пояснили, чи можна пити молоко перед сном

Молоко рекомендують вживати окремо від інших продуктів

26 червня 2020, 23:30 comments1625
Поділіться публікацією:

Всі давно знають про те, що в молоці міститься багато кальцію, калію і білка, тому воно повинно регулярно з'являтися в раціоні. Але чи можна його пити на ніч?

Медики пояснили, чи можна пити молоко перед сном

Експерти заявили, що якщо вживати цей продукт незадовго до сну, то його корисні якості підвищаться. Це пов'язано з седативним впливом молока на нервову систему. Пояснити цей факт можна високим вмістом фенілаланілових, а також тріптофанових амінів.

В першу чергу, молоко перед сном слід пити людям, які страждають від безсоння. Цей напій допомагає поліпшити якість сну за рахунок зниження рівня стресу і нервового напруження. Але його рекомендують вживати окремо від інших продуктів.

Також існує думка, що кальцій прискорює спалювання жиру і стимулює втрату ваги. Так, що пити знежирене молоко на ніч можна і в цілях схуднення. До речі, щоб отримати середню добову норму кальцію, достатньо трьох склянок молока в день.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що молоко дуже цінний продукт, який володіє багатьма корисними властивостями, але його в чай додавати не рекомендується. Вчені назвали основні причини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини