Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики назвали продукти, які краще не купувати в супермаркетах
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики назвали продукти, які краще не купувати в супермаркетах

Зазвичай ці продукти негативно впливають на наш організм

26 січня 2021, 23:50 comments3766
Поділіться публікацією:

Попри те, що супермаркети несуть відповідальність за свою продукцію та продають тільки сертифікований товар, деякі речі краще в цьому місці не купувати аби зберегти своє здоров'я. Список продуктів від покупки яких варто утриматися, читайте нижче.

Медики назвали продукти, які краще не купувати в супермаркетах

Які продукти не варто купувати в супермаркетах. Фото: shutterstock

1. Готові салати

Різноманітні салати власного приготування є майже в кожному великому супермаркеті. Звичайно, це дуже зручно, придбати за помірною ціною смачний продукт та не витрачати час на приготування вдома. Але зазвичай такі салати складаються з продуктів, в яких має закінчитися термін придатності. Відповідно, така їжа не принесе багато користі.

2. Чай і кава в пляшках

Якщо ви думаєте, що чай та кава в пляшках корисніші за газовані напої, ви помиляєтесь. Тут так сама кількість цукру та консервантів. Окрім того, вчені з'ясували, що вживання чаю і кави, які продаються в пляшках, може привести до утворення каменів в нирках.

3. Безглютенова випічка

Здавалось би, це корисна дієтична продукція. Проте це звичайний розрекламований хліб, в якому можуть бути додаткові підсилювачі смаку.

4. Знежирені молочні продукти

Знежирена молочна продукція — справжня загроза для серцево-судинної системи. Вона може викликати багато проблем. Натуральні молочні жири — дуже корисні для організму, тому не розумно їх виключати зі свого раціону.

5. Упаковані салати

На перший погляд, цей продукт виглядає корисним та натуральним. Проте в такій зелені багато бактерій, здатних викликати кишкові захворювання. Якщо ж вам все-таки захотілося зелені посеред зими, залийте салат водою з сіллю, додайте трохи оцту чи лимонного соку, замочіть, промийте і тільки тоді споживайте.

6. Мелені спеції з магазину

Зазвичай спеції в упаковках змішані з підсилювачами смаку, які несуть загрозу нашому організму. Краще купуйте цілі спеції та подрібнюйте їх власноруч. Так ви точно будете впевненими, що перед вами — натуральний продукт.

7. Тістечко "картопля"

Таку смакоту власного виробництва можна часто побачити на полицях великих супермаркетів. Але за часту тістечко складається з кондитерських відходів, термін придатності яких зовсім невідомий. Тому краще оберіть щось інше або ж приготуйте солодощі вдома.

Сайт "Коментарі" бажає здоров'я та рекомендує прочитати головні секрети дріжджового тіста від шефа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини