Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики назвали березовий дьоготь одним з найефективніших природних ліків
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики назвали березовий дьоготь одним з найефективніших природних ліків

Також успішно застосовується дьоготь в лікуванні таких захворювань, як екзема і трофічна виразка

14 січня 2021, 21:35 comments1141
Поділіться публікацією:

Медики назвали дьоготь одним з найефективніших природних ліків

Медики назвали березовий дьоготь одним з найефективніших природних ліків

Березовый деготь (фото из открытого источника)

Його успішно застосовують як допоміжний засіб для лікування цукрового діабету, тромбофлебіту і інсульту — рекомендується приймати від 1 до 10 крапель на 1 ст. молока щодня збільшуючи дозу

Лікують дьогтем і геморой — він застосовується зовнішньо.

Псоріаз. Уражені місця рекомендується змащувати очищеним дьогтем, змішаним з попелом від спаленої берези. Пропорція: 3/4 дьогтю і 1/4 попелу. Також успішно застосовується дьоготь в лікуванні таких захворювань, як екзема і трофічна виразка — для цього використовується в рівних частинах дьоготь і сік каланхое.

Справляється дьоготь і з інфекціями сечостатевої сфери — для цього десятиліттями використовується дігтярна вода: в 4 л холодної джерельної води розчиняють 500 г дьогтю.

Нагадаємо, в 2013 році Стенфордським університетом було проведено науковий експеримент, який показав, що 150 калорій цукру в загальному раціоні збільшує ризик розвитку діабету на 1 відсоток. Дослідження було проведено на лабораторних тваринах. Крім того, вчені з'ясували, що ті, хто часто вживає цукровмісні напої, піддаються ризику розвитку діабету 2 типу на 25 відсотків вище за інших. Наукове дослідження, яке було опубліковано у виданні PLOS ONE, показало, що в країнах з найвищим споживанням цукру можна побачити найвищий рівень діабету 2 типу. У країнах з найнижчим, відповідно, найнижчі показники. Незважаючи на це, є наукова робота, яка демонструє зовсім інші результати. Метааналіз 2017 року, заснований на 15 великих дослідженнях, не показав прямого взаємозв'язку між частим вживанням цукру і розвитком діабету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://krasrab.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини