Головна Новини Здоров'я дієта і харчування 5 заборонених напоїв перед тренуванням
commentss НОВИНИ Всі новини

5 заборонених напоїв перед тренуванням

Якщо ви хочете максимізувати свою продуктивність в тренажерному залі та досягти успіху в своїх спортивних починаннях, тоді тримайтеся подалі від цих продуктів, здатних убити ваш результат.

5 листопада 2020, 14:39
Поділіться публікацією:


5 заборонених напоїв перед тренуванням

Фото: stoneforest.ru

Найгірший напій перед тренуванням — алкоголь!

Не дозволяйте собі спиртне перед тренуванням, навіть в помірних кількостях. Алкоголь зневоднює організм і порушує природний баланс. Поєднавши алкоголь і фізичну активність, ви можете отримати травму, перенапруження м'язів, і вам буде потрібно багато часу для відновлення.

Енергетичні напої, які містять молочні продукти

Якщо ви любите споживати напої для здоров'я, які мають в складі молочні продукти, прибережіть їх на час після тренування. У цих напоях міститься багато білків, вуглеводів і жирів, тому організму потрібен деякий час, щоб їх перетравити.

Фруктові напої

Більшість напоїв з фруктовим смаком перевантажені цукром у вигляді фруктози або кукурудзяного сиропу (популярна харчова добавка). Хорошою альтернативою є вода зі свіжими фруктами, доданими для аромату.

Газовані напої

Газовані напої провокують болі в животі, гази та здуття. Штучні підсолоджувачі, як відомо, здатні завдати помітної шкоди вашому здоров'ю, особливо аспартам — найпоширеніший підсолоджувач. Споживання таких напоїв перед тренуванням може призвести до втрати пам'яті, перепадів настрою, запаморочення і мігрені.

Спортивні напої

Такі напої мають низький вміст цукру і високий рівень електролітів, які допомагають відновити водний баланс після тренування. Якщо ви п'єте спортивний напій перед тренуванням, ви отримуєте великий приплив цукру. Він також вступає в реакцію з вашими гормонами та збільшує час,  якого  ваше тіло потребує для відновлення сил після тренувань.

Якщо у вас виникають сумніви — пийте тільки воду. У всякому разі, вода — це єдине, що необхідно вашому організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини