Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Кава та алкоголь: чи можна поєднувати ці продукти
commentss НОВИНИ Всі новини

Кава та алкоголь: чи можна поєднувати ці продукти

Американський професор Томас Голд розповів, чи можна поєднувати каву з алкогольними напоями

11 листопада 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

Взаємини кави та алкоголю можна назвати складними, тому що поєднання цих продуктів може як принести користь, так і нашкодити організму. Американський професор Томас Голд розповів, коли їх не бажано поєднувати.

Кава та алкоголь: чи можна поєднувати ці продукти

Чи можна поєднувати алкоголь та каву (фото з відкритих джерел)

Існує думка, що кава має протверезний ефект, тому, щоб збадьоритися, багато людей після вживання алкоголю, замовляють собі чашку ароматного напою. Але таке поєднання може погано вплинути на здоров'я, зокрема посилити сп'яніння, підвищити тиск і рівень тривоги.

Експерт каже, що люди, які змішують спиртне та каву відчувають себе бадьоріше і можуть помилково вважати себе досить тверезими для того, щоб керувати автомобілем або ж робити інші дії, які призводять до серйозних наслідків.

Інші дослідники стверджують, якщо випити напій, який бадьорить, до вживання алкоголю, то в організмі посилиться вироблення ферментів, які допомагають печінці швидше знешкодити етанол. Такий ефект починає діяти через 20-40 хвилин після чашки кави, це залежить від кількості та міцності спиртного напою.

Ви колись замислювалися, як звичка додавати молоко до кави впливає на стан вашого здоров'я? Читайте далі, щоб дізнатися з чим не можна пити напій, який бадьорить, щоб не нашкодити своєму організму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як позбутися зайвих кілограмів, вживаючи каву у правильний час.

Читайте також, дослідження показали, що кава містить речовини, що зупиняють зростання різних типів раку простати. Експеримент показав, що при вживанні 3 чашок кави на день ймовірність розвитку Альцгеймера знижується на 65%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини