Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Кардіолог назвала кращі продукти для захисту серця
commentss НОВИНИ Всі новини

Кардіолог назвала кращі продукти для захисту серця

Ці продукти багаті на вітаміни і мінерали

30 вересня 2020, 23:25
Поділіться публікацією:

Медики розповіли про продукти, які здатні захистити серце від різних небезпечних захворювань. Вони наповнені білком і живильними речовинами, які приносять користь всьому організму. Про це повідомляє видання Food.news.

Кардіолог назвала кращі продукти для захисту серця

Дослідження, проведене доктором-кардіологом Мартою Гуаш-Ферре показало, що люди, які регулярно споживали арахіс, фундук і волоські горіхи, мали менший ризик розвитку серцево-судинних захворювань в порівнянні з тими, хто взагалі не їв горіхи.

За словами лікарів, горіхи — це натуральні "капсули" для здоров'я. Вони містять білок, кальцій, вітамін Е, клітковину, селен, залізо, вітамін С, калій, фолієву кислоту, омега-3 жирні кислоти, мононенасичені жири, тіамін та багато іншого.

Серед найкорисніших горіхів фахівці назвали фісташки, мигдаль, бразильські та волоські горіхи, фундук і арахіс. Звичайні сирі горіхи можуть принести людині більше користі, ніж приготовлені або оброблені.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фахівці назвали список вітамінів, які підтримують здоров'я серцево-судинної системи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини