Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Медики розповіли про продукти, які здатні захистити серце від різних небезпечних захворювань. Вони наповнені білком і живильними речовинами, які приносять користь всьому організму. Про це повідомляє видання Food.news.
Дослідження, проведене доктором-кардіологом Мартою Гуаш-Ферре показало, що люди, які регулярно споживали арахіс, фундук і волоські горіхи, мали менший ризик розвитку серцево-судинних захворювань в порівнянні з тими, хто взагалі не їв горіхи.
За словами лікарів, горіхи — це натуральні "капсули" для здоров'я. Вони містять білок, кальцій, вітамін Е, клітковину, селен, залізо, вітамін С, калій, фолієву кислоту, омега-3 жирні кислоти, мононенасичені жири, тіамін та багато іншого.
Серед найкорисніших горіхів фахівці назвали фісташки, мигдаль, бразильські та волоські горіхи, фундук і арахіс. Звичайні сирі горіхи можуть принести людині більше користі, ніж приготовлені або оброблені.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фахівці назвали список вітамінів, які підтримують здоров'я серцево-судинної системи.
Новини