Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який вид риби рекомендують вживати сердечникам
commentss НОВИНИ Всі новини

Який вид риби рекомендують вживати сердечникам

Медики розповіли, яку рибу необхідно вживати людям, у яких є проблеми з серцем

12 липня 2021, 10:25 comments1064
Поділіться публікацією:

Риба — один із найцінніших харчових продуктів, який рекомендують обов'язково включати у свій раціон, особливо, сердечникам. Але який вид риби вважається найкориснішим?

Який вид риби рекомендують вживати сердечникам

Яку рибу потрібно їсти сердечникам / Фото: delikateska

Фахівці зазначають, що у складі риби є багато білка, вітамінів А, Е, Д, фосфору, кальцію, магнію, а також ненасичених омега-3 жирних кислот, які необхідні організму для правильної роботи. Ці речовини покращують роботу серцево-судинної системи, запобігаючи утворенню тромбів у судинах і розвитку серйозних захворювань.

За словами медиків, людям, у яких є проблеми з серцем, потрібно звернути особливу увагу на оселедець, скумбрію і рибу сімейства лососевих (форель, сьомгу, горбушу), тому що в них зосереджена найбільша кількість омега-3 кислот. Плюс до всього, жирні сорти риби позитивно діють і на інші системи організму, з їх допомогою можна зміцнити імунітет, поліпшити роботу мозку та обмінні процеси.

Нагадаємо, що при купівлі риби важливо звертати увагу на її свіжість, інакше є ризик завдати здоров'ю серйозної шкоди. Які ознаки вказують на те, що рибу купувати ні в якому разі не можна, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що чоловіки, які ходять на риболовлю, здебільшого багато знають про рибу. Але ці знання часто обмежуються лише тими межами, в яких вони "орудують". Наприклад, хтось знає все про озерну або річкову рибу, а хтось є великим спеціалістом по мешканцях морських і океанських глибин. Зрозуміло, є й такі, які добре розбираються в будь-який рибі. Проте ці п'ять незвичайних фактів про рибу будуть цікаві будь-якому з наших читачів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини