Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтологи назвали три звички здорового сніданку
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи назвали три звички здорового сніданку

Ці поради допоможуть не тільки зміцнити організм, а й скинути зайві кілограми

7 грудня 2020, 09:18
Поділіться публікацією:

В останні роки в багатьох досліджень постає питання: чи потрібно їсти сніданок? Суперечки з цього приводу також не вщухають серед експертів в галузі харчування. Багато з нас, так і не дізнавшись правди, надають перевагу чашці чаю або кави замість повноцінного прийому їжі. Однак, американські дієтологи запевняють, що їсти сніданок дуже корисно для здоров'я, тим більше що це сприяє зниженню чи підтримці ваги в нормі. Ось кілька порад здорового сніданку від американських фахівців:

Дієтологи назвали три звички здорового сніданку

ФОТО: З відкритих джерел

Готуйте сніданок напередодні ввечері

Приготування ранкової їжі заздалегідь знижує ймовірність того, що ви пропустите сніданок або виберете шкідливий варіант перекусу. Експерт у галузі здорового харчування Джим Уайт рекомендує обирати сніданок з високим вмістом клітковини, наприклад вівсяні пластівці, що допоможе відчути себе більш ситим.

Слідуйте корисним нагадуванням

Недавнє дослідження, опубліковане в журналі Health Informatics Journal, показало, що люди, які регулярно отримували текстові нагадування про щоденний "бюджет калорійності", обирали більш здорову їжу. Фахівці радять розмістити мотивуючі нагадування про свої цілі щодо здоров'я в місцях, де ви їх побачите вранці, наприклад, в дзеркалі у ванній. Це допоможе вам обрати корисні продукти не тільки для сніданку, а й наступних прийомів їжі.

Не вживайте солодкі злаки

Ні для кого не секрет, що споживання занадто великої кількості цукру може привести до зайвої ваги, яка своєю чергою часто викликає інші проблеми зі здоров'ям, такі як діабет і хвороби серця. Американські експерти категорично не рекомендують їсти злаки з вмістом цукру, адже в одній їх мисці більше цукру, ніж в тістечку або пончику.

Раніше "Коментарі" писали про п'ять звичок правильного перекусу, які допоможуть швидше схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.eatthis.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини