Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог розкрив три секрети зниження ваги без підрахунку калорій
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог розкрив три секрети зниження ваги без підрахунку калорій

Прості поради дієтолога зі сталого зниження ваги

1 жовтня 2021, 11:20
Поділіться публікацією:

Індійський дієтолог Мунмун Ганерівал радить дотримуватися трьох правил: правильне якість, правильну кількість і правильний час прийому їжі для стійкої втрати ваги. Щоб схуднути протягом певного періоду часу і підтримувати вагу, потрібно дотримуватися певного режиму життя. Про це повідомляє видання The Hindustan Times.

Дієтолог розкрив три секрети зниження ваги без підрахунку калорій

Прості поради дієтолога, фото з відкритих джерел

Незважаючи на те, що в Інтернеті ходить безліч модних дієт, які обіцяють швидку втрату ваги, більшість з них неефективні в довгостроковій перспективі. Не дивно, що шлях по зниженню ваги для людей, які прагнуть скинути кілограми і ведуть здоровий і здоровий спосіб життя, стає важким і повним боротьби.

За словами дієтолога Мунмуна Ганерівала, у якого є такі знамениті клієнти, як Таапсі Панну, Ракулпріт Сингх і Наянтхара, для схуднення протягом певного періоду часу і його підтримки необхідно дотримуватися режиму на все життя, а не протягом певної кількості днів або місяців. Скоро в грудні цього року вийде книга про харчування і спосіб життя під назвою "Юктахар: дієта для живота і мозку".

Говорячи про свою майбутню книзі в телеконференції з HT Digital, вона каже, що, хоча вона включає в себе десятитижневий програму по досягненню хорошої форми і здоров'я, в ній конкретно йдеться, що це дієта, яку ви повинні дотримуватися все життя, а не протягом певного періоду часу. Книга також обіцяє включати в себе поєднання рад по дієті, домашніх вправ і рецептів, які допоможуть читачам з часом поправитися.

Нагадаємо, деякі дієти виявилися корисними не тільки для схуднення, але і для продовження життя. Читайте далі, щоб дізнатися, яка їжа впливає на зниження ризику смерті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини