Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Цукрова пудра - кулінарний тренд 2021
commentss НОВИНИ Всі новини

Цукрова пудра - кулінарний тренд 2021

У коморі кожної господині напевно знайдеться запас цукрової пудри - без неї в кулінарії не обійтися

19 січня 2021, 19:50
Поділіться публікацією:

Експерти запевняють — пудра з цукру все більше витісняє звичайний цукор і в нинішньому році стане одним з основних солодких трендів. Актуальною буде пудра як з бурякового, так і з тростинного цукру Її додають в пісочне тісто, в муси, крем, кулі, французьку меренгу, посипають бісквіт савоярді перед випічкою для додання йому хрусткої скоринки. Цукрова пудра це незмінна складова різної глазурі.

Цукрова пудра - кулінарний тренд 2021

Цукрова пудра (фото з відкритих джерел)

На думку рестораторів, пудру можна безпомилково додавати в ті рецепти, де складові продукти не будуть схильні до теплової обробці, достатній для повного розчинення цукру. Також експерти анонсують появу цукрової пудри в складі страв, в яких клієнт не очікує її зустріти — так, цукрова пудра буде використовуватися в приготуванні салатів, пасти, гарнірів і навіть омлетів.

Нагадаємо, в Національній асоціації цукровиробників України розповіли про те, що світовий ринок може зіткнутися з дефіцитом цукру в найближчі два роки. Alvean, спільне підприємство Cargill Inc. і бразильського цукровиробника Copersucar SA, висловило побоювання з приводу того, що в цьому сезоні виробництво цукру не зможе задовольнити попит на п'ять мільйонів тонн. Головний виконавчий директор Пауло Роберто де Соуза запевняє, що внаслідок цього ринок може очікувати ще один дефіцит в шість мільйонів тонн в 2021-2022 роках. Більш того, за словами експертів, ще однією причиною дефіциту цукру може стати посушлива погода і масові пожежі на території Бразилії, головного експортера цукру, через що було припинено розвиток очерету в країні. Внаслідок цього експерти очікують скорочення виробництва очерету на більш, ніж 4%.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://foodandmood.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини