Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чому ви не худнете: дієтолог назвала причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому ви не худнете: дієтолог назвала причини

Щоб скинути вагу, варто зосередитися на харчуванні свого тіла

2 квітня 2021, 14:42
Поділіться публікацією:

У сучасному світі все більше і більше людей віддають перевагу здоровому способу життя, а також хочуть позбутися від зайвої ваги. Особливо актуальним це питання стає напередодні літа, Однак скинути зайві кілограми вдається далеко не всім. Причини, за якими це відбувається, назвала лікар-дієтолог Катерина Кутіна, пише "24 канал".

Чому ви не худнете: дієтолог назвала причини

Чому ви не худнете: дієтолог назвала причини - фото з відкритих джерел

Ви не можете схуднути, тому що їсте занадто багато або навпаки занадто мало. Різке зниження калорій дає тривожний сигнал організму, і він починає запасатися.

Ви не стежите за тим, чим харчуєтеся і п'єте зайві калорії. Фреш, лате або келих вина є дуже калорійними, і навіть якщо ви не будете нічого їсти, організм отримає перевищену норму калорій із подібних напоїв.

Зі схудненням може не скластися через те, що ви недоотримуєте білок і п'єте недостатню кількість води.

Ви не їсте цільну їжу, яка є дуже ситною, і недосипаєте. Дієтолог зазначає, що нестача сну є одним із факторів ризику розвитку ожиріння.

Катерина Кутіна додала: щоб схуднути, варто зосередитися на харчуванні свого тіла, а не на його позбавленні, і нехай втрата ваги буде природним побічним ефектом.

Раніше портал "Коментарі" писав, що багато людей скаржаться, що не можуть позбутися від зайвих кілограмів, тому що у них немає сили волі. Але не варто впадати у відчай. Експерти розповіли про три психологічні хитрощі, які допоможуть вирішити проблему. А також, що лікарі відзначають, що піші прогулянки призводять в тонус весь організм і корисно впливають на серцево-судинну систему. Під час ходьби спалюються калорії, а створення дефіциту калорій — ось спосіб схуднення. Але крім фізичної активності потрібно ще стежити за раціоном харчування і виключити з нього шкідливі продукти.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

3 квітня 2021, 16:11

Натуральные сжигатели жира! Качество GMP За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини