Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чому потрібно обов'язково їсти хліб: відповідь фахівця
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому потрібно обов'язково їсти хліб: відповідь фахівця

Їсти хліб потрібно, але не більше одного шматочка за один прийом їжі

26 жовтня 2020, 20:39 comments1021
Поділіться публікацією:

Виключити хліб з щоденного раціону потрібно тільки в тому випадку, якщо є індивідуальна непереносимість чи алергія. Лікар-ендокринолог Зухра Павлова розповіла, чому цей продукт є обов'язковим в нашому харчуванні. Про це пише видання u-news.

Чому потрібно обов'язково їсти хліб: відповідь фахівця

Чому потрібно обов'язково їсти хліб. Фото: unsplash

Спеціаліст поділилася, що хліб — це джерело тих речовин, які потрібні для нормального функціонування нашого організму. Для прикладу вона розповіла історію своєї пацієнтки, яка вирішила, що краще відмовитися від цього продукту, щоб не набирати зайву вагу. Але через деякий час у цієї жінки почали з'являтися заїди — хворобливі і неестетичні тріщини в куточках рота. Вони не зникали навіть після того, як вона почала приймати призначені фахівцями вітаміни.

Ендокринолог пояснює, що з такою проблемою її пацієнтка зіткнулася через те, що її організму не вистачало вітамінів групи В, які можна отримати з хліба. Також Павлова додала, що дефіцит цього елемента може погано позначитися на функціонуванні нашої нервової системи, погіршити стан волосся, нігтів, шкіри. Тому експерт впевнена в тому, що їсти хліб потрібно, але не більше одного шматочка за один прийом їжі.

"Якщо немає алергії та індивідуальної непереносимості, їжте хліб — звичайний дріжджовий або чорний. Але здобних булочок все-таки потрібно уникати, перш за все, через вміст шкідливого цукру", — підсумувала ендокринолог.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, три способи використання черствого хліба.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини