Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чізкейк - найнебезпечніший для фігури пиріг
commentss НОВИНИ Всі новини

Чізкейк - найнебезпечніший для фігури пиріг

Чізкейк - ніжне сирно-сирне ласощі на основі товченого печива. Мабуть, один з найзнаменитіших і всіма улюблених десертів

13 січня 2021, 02:45
Поділіться публікацією:

На думку дієтологів, чізкейк — найшкідливіша для фігури випічка. Пиріг має аж 680 ккал. на 100 грам продукту. Слово "чізкейк" дослівно перекладається з англійської як "сирний пиріг", а за своєю консистенцією нагадує щось середнє між суфле і запіканкою.

Чізкейк - найнебезпечніший для фігури пиріг

Чизкейк. Фото: prooren.ru

Він містить:

Вершкове масло. Містить насичені жири в чистому вигляді, погіршує роботу серця і підвищує рівень холестерину, тим самим підвищуючи ризик розвитку інсульту, раку грудей і підшлункової залози

Рафінований цукор-провокує скачки глюкози і зростання рівня холестерину. Серед можливих побічних ефектів — ожиріння, цукровий діабет, захворювання серцево-судинної системи.

Вершковий сир — містить антибіотики і гормони великої рогатої худоби, може сстать причиною гормональних збоїв і порушень роботи шлунково-кишкового тракту. Пшеничне борошно, яка насичена "порожніми" калоріями, що приводять до проблем з вагою і метаболізмом.

Нагадаємо, до ліенти іспанської кондитерської Confiteria Conrado (Ла-Баньєса, Леон) в цьому році знайдуть в одному зі святкових пирогів капсулу з чеком на 8 тисяч євро. Приз захований в традиційному ласощах Роскон (Roscоn de Reyes), яке іспанці їдять на свято Поклоніння волхвів. Щасливий пиріг продається разом з іншими з 2 по 6 січня. Кондитерська Confiteria Conrado вперше помістила в випічку грошовий приз в 2008 році. Т оли це були 500 євро. З тих пір щороку сума зростала . Цей хід дозволив кондитерській помітно збільшити продажі. Що ж стосується вартості самих "лотерейних" калачів, то вона в залежності від розміру і начинки калача варіюється від 9 до 30 євро.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: prooren.ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини