Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чим замінити в раціоні авокадо: 5 корисних альтернатив
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим замінити в раціоні авокадо: 5 корисних альтернатив

Експерти розповіли, що авокадо хоч і смачний плід, але ним теж може пересититися, тому варто знати про його корисні альтернативи

27 травня 2021, 14:30 comments2792
Поділіться публікацією:

В останні кілька років популярність авокадо дуже сильно виросла. За багатий вітамінно-мінеральний склад цей плід відносять до "суперфудів". Але якщо авокадо вам в раціоні набридло, тоді прочитайте про його не менше корисні альтернативи.

Чим замінити в раціоні авокадо: 5 корисних альтернатив

Чим замінити в раціоні авокадо (фото з відкритих джерел)

Зелений горошок

Експерти кажуть, що в страви замість авокадо можна додавати зелений горошок. Наприклад, з нього можна приготувати смачну мексиканську закуску гуакамоле. Для цього підійде як свіжий, так і заморожений продукт.

Нут

У складі нуту, як і в авокадо є багато амінокислот, які допомагають розщеплювати поганий холестерин, запобігати ожирінню і появі депресії. Зерна нуту також покращують розумову активність, зберігають молодість і піклуються про стан шкіри. З нуту можна приготувати хумус — смачну закуску з арабського світу.

Квасоля

Не важливо, який вид квасолі ви виберете, адже її поживні властивості особливо відрізнятися не будуть. Цей продукт багатий на вітаміни та мікроелементи, які дуже важливі для роботи нашого організму.

Огірок

Як і авокадо цей звичний нам овоч покращує роботу щитовидної залози, прискорює обмінні процеси, запобігає проблемам з нирками. Так що, якщо ви забули купити авокадо, то вранці можете зробити тост з огірка.

Гарбузове насіння

У складі гарбузового насіння дуже багато вітамінів, корисних мікроелементів та антиоксидантів, тому вони стануть гідною заміною авокадо та іншим продуктам. Додавайте їх у свій раціон, щоб запобігти розвитку багатьох захворювань і поліпшити самопочуття.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що канадські дослідники з Гуелфского університету з'ясували, що плоди авокадо мають протиракові властивості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини