Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Через які продукти у вас може з'явитися целюліт
commentss НОВИНИ Всі новини

Через які продукти у вас може з'явитися целюліт

Тренер-дієтолог Анастасія Полтавська перерахувала продукти, які можуть спровокувати появу целюліту

11 серпня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

"Апельсинова шкірка" на ногах і сідницях турбує багатьох жінок. І однією з основних причин появи целюліту є харчування, а точніше "неправильні" продукти. Тренер-дієтолог Анастасія Полтавська розповіла, які з них можуть викликати або посилити проблему.

Через які продукти у вас може з'явитися целюліт

Які продукти можуть спровокувати целюліт (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram вона написала, що харчування безпосередньо пов'язано з тим, як ми виглядаємо. Якщо ви хочете позбутися від "апельсинової кірки", тоді варто обмежити в раціоні такі продукти:

- Вироби з білого борошна

У складі білої муки є очищені вуглеводи, які при попаданні в організм трансформуються в цукор, а потім в глюкозу. А вона руйнує колаген і може спровокувати появу целюліту.

- Роли

У більшості ролів є вершковий сир, соуси й, звичайно ж, рафіновані вуглеводи у вигляді білого рису. Останні, до слова, дуже калорійні й затримують рідину в організмі.

- Цукерки без цукру і підсолоджувачі

Не думайте, що цукерки без цукру корисні й не впливають на фігуру, оскільки вони містять різні підсолоджувачі та консерванти, а вони можуть викликати "апельсинову кірку" на тілі.

- Соєвий соус

Експерт зазначила, що сам соус не впливає на утворення целюліту, але якщо він вже є на тілі, то вживання соусу здатне посилити проблему через велику кількість солі.

- Алкоголь

Алкогольні напої руйнівно діють на організм, вони не дозволяють рідини нормально розподілятися всередині й провокують набряклість.

- Заправки для салатів

У складі подібних заправок міститься багато цукру і солі, а ці продукти негативно позначаються на стані шкіри.

- Газовані напої та соки

Швидкі вуглеводи призводять до підвищеного вироблення інсуліну. Останній і собі збільшує розміри та кількість жирових клітин, які утримують рідину. Це стає причиною погіршеного кровообігу — з'являється целюліт.

- Снеки, солодощі й сухофрукти

При вживанні цих продуктів цукор, який в них міститься, швидко засвоюється, викликає різке підвищення рівня глюкози й провокує появу целюліту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як шоколад може допомогти позбутися целюліту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини