Рубрики
МЕНЮ
Кравцев Сергей
Люди зовні не завжди виглядають відповідно до свого віку. Одні виглядають старшими, ніж є насправді. Інші, навпаки, за паспортом мають набагато більше років, ніж їм дають оточуючі. Як передає портал "Коментарі", британський учений Девід Ганн вважає, що вся справа в цукрі, пише mhealth.
Цукор. Фото: з відкритих джерел
Девід Ганн зазначає, вся справа в тому, що цей продукт, який є на кухні у кожної домогосподарки, дуже сильно впливає на процес старіння шкіри. Вчений вирішив провести експеримент. Він вивчив особи 600 добровольців і заодно виміряв рівень цукру в крові.
У результаті результати дослідження показали, що люди. У крої яких був підвищений рівень цукру, виглядали старші за свої роки.
Вчений знайшов відповідь у тому, що шкіра обличчя зневоднюється, втрачає еластичність. Далі на обличчі з'являються невеликі зморшки, які згодом збільшуються.
Глюкоза та інші прості вуглеводи, приєднуючись до молекули білка, наприклад, колагену, впливають на нього, роблячи його тендітним та нееластичним.
Дієтологи вважають, що людина захистить свій організм, якщо мінімізує вживання цукру. До того ж, краще повністю відмовитись від цукру, але не позбавляти себе задоволення порадувати себе солоденьким. Можна вибрати ті продукти, які містять цукор, але тільки в натуральному вигляді, наприклад, є ті ж яблука та груші. Білий цукор краще повністю прибрати зі щоденного раціону.
Читайте також на порталі "Коментарі" — Клопотенко заперечує, що рекомендував повністю відмовитися від солі та цукру у новому шкільному меню, яке він розробляв.
Новини