Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Бутерброди з ковбасою та ще 3 сніданки, здатні довести до деменції
commentss НОВИНИ Всі новини

Бутерброди з ковбасою та ще 3 сніданки, здатні довести до деменції

Експерти назвали варіанти страв на сніданок, які можуть зашкодити організму та спровокувати деменцію

7 лютого 2022, 09:25
Поділіться публікацією:

Дієтологи назвали продукти, з яких не варто розпочинати свій день, тому що при регулярному вживанні вони можуть спричинити проблеми зі здоров'ям, зокрема підвищити ризик розвитку деменції.

Бутерброди з ковбасою та ще 3 сніданки, здатні довести до деменції

Що не можна на сніданок (фото з відкритих джерел)

Фахівці не рекомендують на сніданок вживати йогурти з тривалим терміном зберігання, тому що в їхньому складі немає пробіотиків, зате дуже багато цукру. Також цей продукт багатий на стабілізатори, барвники та інші штучні добавки. При частому вживанні таких йогуртів можуть виникнути порушення шлунково-кишкового тракту та підшлункової залози.

Також не варто вранці налягати на бутерброди із червоною рибою. Сама по собі риба містить багато вітамінів і корисних речовин, але ще багато солі, а надлишок цього компонента може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям.

У списку не найкорисніших сніданків також опинилися бутерброди з ковбасою. Вчені зі США з'ясували, що грам ковбаси забирає 27 секунд життя. Плюс до всього, щоденне вживання сирокопченої ковбаси може спровокувати проблеми з нирками та тиском.

Ще вранці постарайтеся обійтися без яєчні з беконом. Дієтологи кажуть, що смажений бекон — справжня бомба холестерину. Щобільше, китайські дослідники довели, що щоденне споживання переробленого м'яса підвищує ризик недоумства на 44%. Це — приблизно одна скибочка бекону.

Нагадаємо, лікарі стверджують, що постійно їсти вівсянку на сніданок шкідливо і навіть небезпечно для здоров'я. Чому?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що після пробудження не варто бігти за філіжанкою ароматної кави, а необхідно нормально та повноцінно поснідати. Найкраще це зробити протягом 2 годин після сну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини