Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Білий Бик не схвалить: яких страв не повинно бути на новорічному столі
commentss НОВИНИ Всі новини

Білий Бик не схвалить: яких страв не повинно бути на новорічному столі

Не ставте на стіл страв, які «не подобаються» бику

3 грудня 2020, 16:15 comments1248
Поділіться публікацією:

На порозі Новий 2021 рік, який пройде під знаком Білого металевого Бика. Щоб заручиться його сильною підтримкою, потрібно правильно його зустріти та задобрити. А для цього важливо знати, які страви можна ставити на новорічний стіл, а які — ні.

Білий Бик не схвалить: яких страв не повинно бути на новорічному столі

що не можна ставити на новорічний стіл-2021 (фото з відкритих джерел)

Відомо, що символ 2021 року уособлює собою силу, владу, добробут та успішні починання, тому дуже сподіваємося, що в майбутньому році нас чекають тільки хороші новини та радісні моменти.

Отже, щоб заручиться підтримкою Бика, потрібно не тільки дотримуватися правил прикрашання дому, але ще і правильно накрити стіл. Яких страв не повинно бути в новорічну ніч?

Страви з яловичини

Оскільки символом 2021 року є Бик, то страви з яловичини будуть недоречні на святі. Утримайтеся від шашликів, стейків, яловичого язика та інших м'ясних страв. Хорошою альтернативою може стати свинина, птиця і риба.

Холодець

Для приготування цієї страви часто використовують туші бика, зокрема копита, вуха і т. д., Тому їх варто замінити, наприклад, на м'ясо свинини або курки.

Страви червоного кольору

Всі знають про те, що Бик недолюблює червоний колір, тому що він викликає у нього злість, агресію і лють. З огляду на цю інформацію, постарайтеся обмежити кількість червоних страв у себе на столі, щоб символ 2021 гол приніс у ваш дім удачу, щастя і достаток.

Міцний алкоголь

У новорічну ніч варто відмовитися від вживання міцних алкогольних напоїв (коньяку, віскі, горілки та самогону). Хорошою альтернативою цим напоям стане вино, шампанське або лікери. Головне — знайте міру!

А чим же порадувати Бика? За словами астрологів, на новорічному столі повинні бути свіжі овочеві та фруктові салати, соління, сирні тарілки, а також різні десерти. З напоїв поставте на стіл компот або відвар з натуральних трав.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які групи продуктів можна купити на Новий рік вже зараз, щоб уникнути суєти в магазинах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини