Рубрики
МЕНЮ
Кречмаровская Наталия
Авокадо вважають чи не найголовнішим суперфудом, адже продукт має чимало корисних властивостей. Однак нерідко трапляється так, що куплений плід нестиглий і він скоріше зіпсує страву.
Ілюстративне фото
Зробити авокадо стиглим можна за декілька хвилин — для цього є ефективні способи.
Авокадо потрібно розрізати навпіл та вийняти кісточку. Кожну з половинок — загорнути у харчову плівку, яку можна використовувати у мікрохвильовці. Половинки авокадо потрібно помістити у пічку, увімкнути таймер на дві хвилини, температуру нагрівання обрати високу. Після нагрівання авокадо, потрібно його трохи остудити та покласти плід у холодну воду. Це зупинить процес нагрівання м'якоті й вона не "звариться".
Після цього авокадо стане м'яким, смачним та дуже стиглим.
Якщо немає мікрохвильової печі, можна використати духовку. Однак для цього знадобиться близько 10 хвилин.
Авокадо потрібно промити та загорнути у фольгу. Духовку радять розігріти до 90 градусів. Запікати авокадо при такій температурі потрібно 10 хвилин. Далі — розгорнути плід, остудити його і використовувати у їжу.
Для цього способу знадобиться окріп. Авокадо потрібно залити окропом та залишити на три хвилини, а потім опустити у холодну воду для охолодження. У такий спосіб плід стане м’якшим, його можна надзвичайно легко очистити від шкірки та розім’яти до ідеального вершкового стану.
Нагадаємо, що портал “Коментарі” писав про унікальні властивості авокадо. Продукт допомагає покращити самопочуття та уникнути проблем зі здоров'ям.
Новини