Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо продукти, які володіють омолоджувальним ефектом
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо продукти, які володіють омолоджувальним ефектом

Ці продукти обов'язково варто включити в раціон

22 липня 2020, 16:30 comments1182
Поділіться публікацією:

Правильний раціон харчування — основа здоров'я. Овочі, фрукти та інші продукти володіють цілим рядом корисних властивостей, які підтримують роботу всього організму. На своїй сторінці в Instagram лікар-нутриціолог Світлана Нікітчук розповіла, які продукти допомагають зберегти молодість і енергійність.

Названо продукти, які володіють омолоджувальним ефектом

depositphotos.com

Шпинат

Цей продукт сприяє еластичності і пружності шкіри, завдяки вмісту колагену. А вітамін С, який міститься в шпинаті, зміцнює організм в цілому.

Лохина

Ця ягода є прекрасною профілактикою атеросклерозу судин. Лохина сприяє роботі серцево-судинної системи, яка пов'язана з роботою всіх систем і тканин організму.

Петрушка

Смачна і корисна приправа містить антиоксиданти для зміцнення імунітету, які також допомагають у боротьбі з вільними радикалами. Крім того, петрушка позбавляє від набряків, робить тіло підтягнутим.

Броколі

Цей овоч запобігає появі целюліту, сприяє еластичності і пружності шкіри. Ще брокколі очищає організм від шлаків і токсинів і захищає його від виникнення онкологічних захворювань.

Лимони

Ці плоди зміцнюють імунітет завдяки високому вмісту вітаміну С. Багатий вітамінний склад лимона допомагає очистити організм від шлаків і токсинів, а його шкірка очищає і звужує пори на шкірі.

Виноград

Містить природний антиоксидант — ресвератол, який зупиняє вікові зміни в м'язах та сприяє виробленню колагену. Також виноград пригнічує розвиток ракових клітин.

Селера

Ця овочеве рослина вважається одним із символів здорового харчування. Селера містить ефірні олії, вітаміни, мінерали, завдяки чому тонізує весь організм.

Названо продукти, які володіють омолоджувальним ефектом - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти допоможуть подолати втому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини