Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який продукт ефективний при лікуванні застуди
commentss НОВИНИ Всі новини

Який продукт ефективний при лікуванні застуди

Цей продукт багатий на вітаміни і антиоксиданти

20 вересня 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

Настала осінь, а разом з нею і сезон застуд. Багато хто починає скаржитися на нежить, кашель та інші симптоми, які ускладнюють життя. Але американські вчені визначили продукт, який володіє корисними властивостями та допоможе ефективно усунути застуду. Таку інформацію надало видання The Guardian.

Який продукт ефективний при лікуванні застуди

Depositphotos

Дослідники Хібатулла Абуельгасім з Медичної школи Оксфордського університету і Шарлотта Олбері, разом з Джозефом Лі з Департаменту первинної медико — санітарної допомоги Наффілд заявили, що під час застуди замість лікарських препаратів варто використовувати мед.

Цей продукт давно використовують у народній медицині для лікування багатьох захворювань. Мед багатий на вітамін А, С, Е, К і групи В, а також амінокислоти та антиоксиданти, які зміцнюють імунну систему організму.

Результати декількох дослідження показали, що мед ефективно пом'якшує симптоми застуди, зокрема кашель, біль у горлі і нежить, тому його рекомендують в якості альтернативи ліків.

Дослідники відзначають, що захворювання верхніх дихальних шляхів найчастіше викликані вірусами, тому використання антибіотиків може не дати бажаного результату.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки найчастіше допускаються при лікуванні нежиті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини