Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як адаптувати організм до різких змін погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Як адаптувати організм до різких змін погоди

Така погода забирає сили і енергію

20 серпня 2020, 17:00
Поділіться публікацією:

Останнім часом, погода на вулиці змінюється дуже різко і часто. А такі перепади серйозно впливають на наше самопочуття, провокуючи головні болі, втому і болі в суглобах. Лікар-невропатолог Тетяна Майкова в програмі "Ранок з Україною" розповіла, як адаптувати організм до зміни погоди, щоб не виникало дискомфорту. Про це повідомляє видання "Сьогодні".

Як адаптувати організм до різких змін погоди

Спеціаліст зазначила, що у багатьох людей при різкій зміні погоди спостерігається погіршення самопочуття, тобто вони є метеозалежними. І щоб організм працював без "збоїв" їм необхідно його правильно підготувати. В першу чергу, варто нормалізувати свій режим сну, а точніше, лягати спати рано, щоб сон був не тільки якісним, але і тривалим. Також необхідно побільше рухатися, зокрема влаштовувати піші прогулянки на свіжому повітрі, займатися плаванням і легкою гімнастикою.

Також невропатолог порадила стежити за своїм раціоном харчування. У меню повинні регулярно бути присутніми овочі, м'ясо, молочні продукти, риба та інше, тоді у організма будуть сили не тільки побороти метеозалежність, а й інші недуги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як знизити пітливість в жарку погоду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини