Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Підтримка під час пологів. Поради для татусів
commentss НОВИНИ Всі новини

Підтримка під час пологів. Поради для татусів

Повне керівництво для майбутніх татусів, як правильно надати підтримку для своєї другої половини

23 грудня 2020, 14:33
Поділіться публікацією:


Підтримка під час пологів. Поради для татусів

Фото: nikopol.informator

У пологовому залі ключове місце займає мама, але тато також відіграє велику роль в процесі пологів.

Забезпечити відволікання

Перейми можуть бути дуже виснажливим процесом. Відволікайте свою дружину від стану дискомфорту за допомогою таких занять, як музика, розмови та карткові ігри. 

Обговоріть її бажання

Не чекайте, поки ваш партнер почне корчитися в муках болючих перейм, щоб з'ясувати, яку допомогу вона хоче отримати від вас. Обговоріть план народження заздалегідь — дізнайтеся, як вона ставиться до хірургічного втручання, що відчуває і очікує, також обговоріть думку лікаря з цього приводу.

Продемонструйте свою підтримку

Жінка може впасти в панічний стан під час пологів, і людина, яка краще за інших здатна повернути її в потрібне русло — це, звичайно, чоловік. У міру того як перейми стають більш інтенсивними, заспокойте дружину, скажіть, що вона робить велику і важливу роботу, що ви її любите.

Якщо родовий процес починає впливати на вас фізично — ви відчуваєте нудоту або запаморочення — нехай медичні працівники знають про це, присядьте на стілець або вийдіть назовні подихати повітрям. Якщо вам необхідно вийти, попросіть медсестру стежити за вашою дружиною.

Будьте готові до важливого моменту

Під час відпочинку вашої дружини після пологів, зв'яжіться з родичами та повідомте радісну новину. Принесіть квіти, її улюблений шоколад, напишіть дружині любовну записку. Робіть все, що вважаєте за потрібне, купуйте і замовляйте, просто пам'ятайте, що це особливий випадок і необхідно знайти такий же особливий спосіб його відзначити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини