Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи П'ять видів пренатальних тренувань, які оцінить кожна майбутня мама
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять видів пренатальних тренувань, які оцінить кожна майбутня мама

Короткий виклад найбезпечніших вправ, а також зміни, які роблять їх ще більш сприятливими для вагітності

19 січня 2021, 10:57
Поділіться публікацією:

Пошук мотивації для спортивних занять під час вагітності може бути важким завданням, але переваги тренувань того варті!

П'ять видів пренатальних тренувань, які оцінить кожна майбутня мама

Вагітні у басейні. Фото: zen.yandex.ru

Велоаеробіка (спінінг)

Заняття велоаеробікою займають лідируючі позиції в нашому списку. "Велоаеробіка — чудовий вибір під час вагітності, — говорить Ліза Робінс, сертифікований тренер та інструктор з фітнесу, — заняття збільшують кількість кисню і поживних речовин, що отримує ваша дитина". Встановіть велосипед в безпечне положення та опустіть кермо, щоб зменшити напругу на нижню частину спини. Уникайте стрибків або рухів, що вимагають підйому з сідла.

Йога
Йога полегшує напругу в м'язах, підвищує настрій і може навіть полегшити процес пологів. Заняття йогою під час вагітності є хорошим вибором, тільки уникайте поз, пов'язаних зі скручуванням, оскільки вони можуть стиснути дитину з обох сторін. Також ніколи не займайтеся спортом, лежачи на спині.

Зумба

Це відмінне "серцево-судинне" тренування, але оскільки воно вимагає бічних кроків, стрибків і поворотів, пам'ятайте, що вам не потрібно робити кожен рух, який робить інструктор. Під час занять уникайте стрибків і обертань (або повільно звертайтеся, якщо це не викликає у вас запаморочення і дискомфорту). Ключ до успіху полягає в тому, щоб пом'якшити ваші рухи та темп до необхідного рівня комфорту.

Аквааеробіка

Аквааеробіка допомагає зменшити біль під час пологів. Дослідження, опубліковане в медичному журналі "Репродуктивне здоров'я", з'ясувало, що жінки, які займалися водною аеробікою три рази на тиждень, набагато рідше просили полегшити біль під час пологів у порівнянні з тими, хто не тренувався.

Пілатес
"Заняття пілатесом протягом всієї вагітності допоможуть вам навчитися розслаблятися, що дуже стане у пригоді під час пологів, - каже інструктор з пілатесу Елізабет Гарсіа, - під час тренувань намагайтеся уникати переміщень балансу рук і положень лежачи на спині".

Раніше "Коментарі" писали про переваги фізичних вправ під час вагітності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини