Головна Новини Здоров'я наше тіло У Pfizer заявили, що почали розробляти вакцину проти штаму "Дельта"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Pfizer заявили, що почали розробляти вакцину проти штаму "Дельта"

Pfizer розробляє оновлену вакцину

9 липня 2021, 16:40
Поділіться публікацією:

Pfizer і BioNTech повідомили, що будуть розробляти соціальну вакцину проти нового мутованого штаму коронавірусу "Дельта". Активна фаза досліджень, за повідомленням компанії, може початися вже в серпні цього року. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на повідомлення компанії.

У Pfizer заявили, що почали розробляти вакцину проти штаму "Дельта"

Вакцина від коронавірусу (фото з відкритих джерел)

 У повідомленні мова йде про те, що перша партія для випробувань вже готова.

"Pfizer і BioNTech думають, що третя доза BNT162b2 має високий потенціал, аби зберегти максимальний рівень захисту проти всіх відомих, на даний час, штамів, включаючи Delta. В компанії уважно слідкують за ситуацією у світі та створюють оновлену версію вакцини Pfizer-BioNTech COVID-19", — йдеться в офіційному повідомленні компанії.

Нагадаємо, що видання "Коментарі"  інформувало своїх читачів про те,  чому вакцинацію AstraZeneca та Pfizer хочуть поєднати.Вчені, як і раніше, шукають найбільш ефективний спосіб перемогти хворобу. Ним може стати "коллаб" різних препаратів проти ковіду.

В університеті Оксфорда дослідники невтомно займаються удосконаленням системи проти коронавірусної вакцинації. Останні досліди продемонстрували, що коли перше щеплення зробити препаратом AstraZeneca, а потім використовувати вакцину від Pfizer, то організм створює більш потужну систему захисту від коронавірусу. При цьому, найкращу "охоронну систему", яку може отримати людина, як і раніше, надає вакцина від Pfizer — якщо нею зробити обидва щеплення. Однак, якщо вона буде отримана лише як друга доза, це призведе до дуже схожих результатів. Вся річ у тому, що американський препарат — унікальний, адже розроблений на основі мРНК-частинок.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини