Головна Новини Здоров'я наше тіло Три звички, які сприяють розвитку діабету
commentss НОВИНИ Всі новини

Три звички, які сприяють розвитку діабету

Ці підступні звички підвищують ризик діабету на 14-50%

5 червня 2020, 19:00 comments2022
Поділіться публікацією:

Цукровий діабет — захворювання вкрай небезпечне і при перших же ознаках необхідно негайно звернутися до лікаря. Потрібно розуміти, що в зоні ризику може опинитися кожен. Медики визначили три звички, які можуть спровокувати захворювання.

Три звички, які сприяють розвитку діабету

Малорухливий спосіб життя

На жаль, багато людей ведуть малорухомий спосіб життя, який впливає не тільки на фігуру, але і на стан здоров'я. Експерти кажуть, що перегляд телевізора чи сидіння за комп'ютером більше двох годин підвищує ризик розвитку діабету на 14%.

Відсутність сніданку

Так, відмова від ранкового прийому їжі підвищує ризик розвитку діабету практично на 50%. Якщо ви не можете змусити себе поснідати, то голод ближче до обіду значно посилиться. На обід ви з'їсте більше, ніж могли б. А отже — наберете більше ваги. До речі, крупи та молочні продукти на сніданок знижують ризик цього захворювання.

Куріння

Ця згубна звичка не тільки підвищує ризик, але і погіршує перебіг розвитку цукрового діабету будь-якого типу. А все через те, що від куріння погіршується еластичність судин, які в свою чергу погіршують роботу серця.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який десерт можна включити в раціон діабетиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини