Головна Новини Здоров'я наше тіло Прості звички, які допоможуть схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Прості звички, які допоможуть схуднути

Як тільки ви зробите ці звички повсякденними, проблема із зайвою вагою вирішитися сама собою

24 листопада 2020, 02:30
Поділіться публікацією:

Ви загорілися ідеєю про схуднення, але в даний час у вас немає плану, як це зробити? Американські експерти запевняють, що для того, щоб почати скидати вагу, досить слідувати декільком простим правилам, які повинні стати вашою зроєю в боротьбі за ідеальну фігуру.

Прості звички, які допоможуть схуднути

ФОТО: З відкритих джерел

Не зловживайте їжею у вихідні

Чітміл — це поширений трюк, який використовується в багатьох дієтах, щоб допомогти людям впоратися з проблемами, пов'язаними з дотриманням суворої програми дієти. Але чітміли не тільки заважають вам схуднути, але і можуть викликати збільшення ваги. Дослідження, опубліковане в журналі Obesity, показало, що незалежно від того, чи дотримувалися учасники експерименту суворої дієти або програми вправ, вони все одно втрачали вагу повільніше, ніж очікувалося, тому що у вихідні вони їли більше, ніж протягом тижня.

Обов'язково снідайте

Проблема в тому, що пропуск прийому їжі насправді збільшує ваші шанси набрати вагу, особливо коли справа стосується сніданку. Дослідження, проведене Американським журналом епідеміології, показало, що люди, які відмовилися від ранкового прийому їжі, в чотири з половиною рази частіше страждали ожирінням. Чому? Пропуск прийому їжі уповільнює метаболізм і підсилює відчуття голоду.

Повноцінно спіть

Згідно з дослідженнями Wake Forest, люди, які дотримуються дієти і сплять п'ять годин або менше, набирають в два з половиною рази більше жиру на животі, ніж ті, хто спить понад вісім годин. Спіть в середньому від шести до семи годин на добу — це оптимальний час для контролю ваги.

Раніше "Коментарі" ділилися трьома жахливими міфами про Coca-Cola , в які потрібно перестати вірити.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.eatthis.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

26 листопада 2020, 10:08

Жиросжигающий напиток. Доставка 1 день. Заходи в магазин, заказывай https://dnsp.com.ua/ viber 067 314 86 95 - Быстрый ответ.


Новини