Головна Новини Здоров'я наше тіло Польща перепродасть Україні вакцину від коронавірусу з коротким терміном придатності
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща перепродасть Україні вакцину від коронавірусу з коротким терміном придатності

Україні продадуть вакцину AstraZeneca

13 серпня 2021, 19:42
Поділіться публікацією:

Польща реалізує нашій країні понад 1 мільйон доз препарату від ковіду AstraZeneca. Про це повідомив заступник керівника польського  МОЗ  Вальдемар Краска. Про це пишуть "Коментарі", використовуючи інформацію RMF FM.

Польща перепродасть Україні вакцину від коронавірусу з коротким терміном придатності

Україна купить вакцину в Польщі (фото з відкритих джерел)

Чиновник уточнив, що вакцину потрібно буде швидко використати. Адже у неї невеликий термін придатності.

За словами пана Краски, препарати, в яких малі строки зберігання, польські медики перепродадуть в Україну.

"Вже в серпні ми передамо першу партію — понад 650 тисяч. Всього ми плануємо перепродати — 1,2 мільйона", — заявив посадовець польського уряду.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що Польща проведе лотерею серед громадян, які зробили щеплення від COVID-19.

Польська влада знайшла дієвий спосіб, який змотивує громадян робити щеплення проти коронавірусу. Серед вакцинованого населення буде проводитися лотерея. Щасливчик, який зробив щеплення, може виграти гроші, автівку та фізичні подарунки.Головний лот — 1 мільйон злотих (це близько 273 тисяч доларів США) та гібридний автомобіль. Окрім того, кожна двотисячна людина, яка бере участь у лотереї, гарантовано отримає 500 злотих. Щотижня серед вакцинованих будуть розігрувати 2 призи по 50 тисяч злотих. Виграти можна і фізичні подарунки — паливні чи страхові ваучери та електроскутери. Щомісяця обиратиметься 2 людини, які будуть отримувати по 100 тисяч злотих. Розіграш буде проводитися і серед муніципалітетів. Перші 500 медичних закладів, які досягнуть 75% вакцинації населення, отримають 100 тисяч злотих. В лотереї може брати участь кожен громадянин, який зробив хоча б одне щеплення проти COVID-19.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини