Головна Новини Здоров'я медицина майбутнього Експерти розповіли, на що звернути увагу при підборі стоматологічної клініки
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти розповіли, на що звернути увагу при підборі стоматологічної клініки

Фахівці наводять низку факторів, що впливають на підбір стоматологічної клініки

15 серпня 2020, 10:50
Поділіться публікацією:

Пошук стоматологічної клініки в большом городе може обернутися не тільки невиправданими витратами, а й проблемами з зубами, які вимагають повторного лікування. Про те, на які важливі фактори слід звернути увагу при пошуку ідеального стоматолога, розкажуть фахівці.

Експерти розповіли, на що звернути увагу при підборі стоматологічної клініки

Як приклад пропонується стоматологія Києва Люми-Дент , яка вважається однією з кращих.

Лікарі: кваліфікація і досвід співробітників

Поважаюча себе стоматологія Києва викладає в загальний доступ інформацію про своїх віруючих — досвіді їх роботи, кваліфікації, спеціалізаціі.Експерти рекомендують звертати увагу на кількість проведених лікарями процедур за останній рік — це дозволить визначити напрямок клініки. Відзначається, що на сайті Люми-Дент ця інформація є.

Маючи передове обладнання і найкращі препарати, вашими зубами все одно буде займатися людина. І саме від нього багато в чому буде залежати і комфорт процедури, і результат лікування.

оснащення клінік

Другий наріжний камінь — це оснащення, в тому числі інноваційне. Досвідчений лікар в комплексі з сучасним обладнанням може гарантувати лікування без болю, дискомфорту і ускладнень в більшості випадків.

Крім того, наявність сучасного обладнання дозволяє проводити унікальні процедури — відновлювати кісткову тканину за допомогою кров'яної плазми пацієнта, використовувати комп'ютерну техніку та сканери для цифрових відбитків і так далі.

Відгуки пацієнтів

Один з об'єктивних чинників вибору — це відгуки пацієнтів. В інтернеті можна знайти, як реальні, так і необ'єктивні коментарі щодо тієї чи іншої клініки. Тому рекомендується формувати думку на основі відразу декількох відгуків, а також вибирати з їх допомогою не тільки клініку, а й лікаря в цій клініці.

Цінова політика

Ціна лікування зубів — один з важливих факторів для більшості потенційних пацієнтів. Однак вибирати клініку, звертаючи увагу тільки на ціну стоматології в прейскуранті — не зовсім вірно.

По-перше, багато процедур комплексні — порахувати підсумкову вартість можна тільки після проведення діагностики, з урахуванням обраних матеріалів і конкретних етапів роботи фахівця.

По-друге, вибір на користь дешевих матеріалів або процедур може в майбутньому негативно відбитися на якості лікування.

В процесі пошуку варто більше уваги приділяти якості послуг обраної клініці і тому, наскільки зрозуміло, прозоро і відкрито формується рахунок на оплату для пацієнта, чи немає нав'язаних, непотрібних або прихованих послуг.

Другорядний фактор: розташування

Незважаючи на те, що ходити до стоматолога ви будете мінімум два рази на рік, вибирати найближчого медичного закладу до дому не завжди розумно. Краще витратити час на дорогу, але отримати дійсно якісне лікування.

До того ж, у великих клінік, як стоматологія Люми-Дент, є свої філії в декількох районах Києва, щоб ви могли вибрати для свого відвідування найближчого відділення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини